Πάρις Χίλτον: «Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, γόβα και να είσαι το αφεντικό»

170
paris-hilton
Μία συνέντευξη παραχώρησε η Πάρις Χίλτονκαι αναφέρθηκε στις σύγχρονες τάσεις, το παρελθόν της, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σταρ μίλησε στο ισπανικό InStyle και δήλωσε πως η εικόνα που «πουλούσε» προς τα έξω, δεν είχε στην πραγματικότητα καμία σχέση με αυτό που ήταν.

«Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι δεν είμαι μια χαζή ξανθιά, αλλά ότι ήμουν πολύ καλή στο να προσποιούμαι», εξήγησε αρχικά.

«Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, να φοράς στιλέτο και να είσαι ακόμα το αφεντικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά και χωρίς καμία βοήθεια.

«Τα πρώτα χρόνια δεν είχα ούτε στιλίστα, ούτε μάνατζερ, ούτε δημοσιογράφους κοντά μου. Πολλές φορές, άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης θα ρωτούσαν “γιατί αυτό το κορίτσι είναι ντυμένο έτσι;”. Ποτέ μου δεν ακολουθούσα τις τάσεις, μου άρεσενα δημιουργώ», δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα, πως μέχρι σήμερα, οι φωτογραφίες και οι εμφανίσεις της έχουν εμπνεύσει πολλά νέα κορίτσια ανά τον κόσμο, ενώ φιγουράρουν παντού στο Instagram και το TikTok.

«Είναι υπέροχο να βλέπω ότι οι φωτογραφίες και η εμφάνισή μου συνεχίζουν να εμπνέουν. Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθώ την επιρροή που είχα στην ποπ κουλτούρα τις δύο τελευταίες δεκαετίες», αναφέρει.

Ωστόσο, τόνισε πως μπορεί να έχει ωριμάσει, όμως συνεχίζει να είναι αυτή που ήταν πάντα. «Είμαι ευγενική, αυθεντική και ακόμα φοράω ροζ», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως αυτό που τη βοήθησε να κατανοήσει τον εαυτό της καλύτερα ήταν το ντοκιμαντέρ που έφτιαξε για τον εαυτό της.  «Η ζωή μου άλλαξε δραματικά με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ μου “This is Paris”. Δεν ήξερα ποιαήμουν πριν από την κυκλοφορία του. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και συνεχίζω να το κάνω», αναφέρει.