Παραπάτησε η Mariah Carey – Στο ”τσακ” γλίτωσε την τούμπα

17.05.2016 | 10:13 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Mariah-4_2869226aΗ 46χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με δικτυωτό καλσόν, εφαρμοστό μίνι φόρεμα που αναδείκνυε το ζουμερό κορμί της και πανύψηλα peep toe Christian Louboutin

Τα τακούνια δεν την συγκρατούν. Ο λόγος για την Mariah Carey που τελευταία κεντρίζει το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Μετά τα νυχτοπερπατήματα και τα μεθύσια η ντίβα της ποπ παραλίγο να σωριαστεί στο κόκκινο χαλί όταν έχασε την ισορροπία της πάνω στα πανύψηλα peep toe Christian Louboutin.

Η 46χρονη τραγουδίστρια με δικτυωτό καλσόν και εφαρμοστό μίνι φόρεμα που αναδείκνυε το ζουμερό κορμί της παρακολουθούσε το Universal Upfront όταν ξαφνικά γύρισε ο άστραγαλός της και έχασε προς στιγμή την ισορροπία της.

Για καλή της τύχη δίπλα της βρισκόταν οι δύο βοηθοί της οι οποίοι την έπιασαν την τελευταία στιγμή. Πάντως η ίδια συνέχισε κανονικά να παρακολουθεί το γεγονός χωρίς να χάσει η διάθεσή της.

ImageHandler (1) Mariah-2_2869228a Mariah-3_2869227a Mariah-5_2869225aΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.