Παραμυθένιος γάμος 2.000.000 ευρώ στη Μύκονο – Δείτε εδώ το βίντεο

Καταγραφή

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και ακολούθησε δεξίωση στην παραλία της Ελιάς – Οι εικόνες με τον γαμπρό και τη νύφη θα μείνουν αξέχαστες σε όλους…

Τι κι αν έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια από τότε; Η γαμηλία τελετή ενός ζευγαριού από τον Λίβανο που πραγματοποιπηθηκε στην παραλία της Ελιάς θα μείνει στην ιστορία και στην μνήμη όσων παρευρέθηκαν! Όπως θα δείτε στο βίντεο, η εκδήλωση συνοδεύτηκε από ένα μοναδικό ουράνιο σόου πυροτεχνημάτων που έκαναν την νύχτα μέρα και σκόρπισαν ρίγη ενθουσιασμού στον κόσμο.

Τον συντονισμό του φαντασμαγορικού θεάματος που περιείχε εκατοντάδες βεγγαλικά είχε αναλάβει ειδικός σκηνοθέτης! Την ίδια ώρα την ατμόσφαιρα δονούσε η μελωδία από το πασίγνωστο συρτάκι από την ταινία Ζορμπάς προκαλώντας γλυκιά ανατριχίλα στο κοινό.

Το ζευγάρι Λιβανέζων ήθελε ο γάμος τους να μείνει αξέχαστος σε όλους και έτσι ξόδεψε δύο εκατομμύρια ευρώ για να τους ευχαριστήσει…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.