Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

#tsoulotip: Επειδή η μαρινάδα έχει ζάχαρη το κρέας παίρνει γρήγορα χρώμα. Όποτε είμαστε προσεχτικοί στο ψήσιμο και ελέγχουμε συνεχώς να μη μας μαυρίσει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

 

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ.σκόνη μουστάρδα

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. worcester sauce

1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη

5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

1κ.γ. πελτέ τομάτας

Αλάτι

Πιπέρι

 

Για το γιαούρτι:

250γρ. γιαούρτι, πλήρες

4 κλωνάρια δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Χυμό από ένα λεμόνι

20ml. λευκό ξύδι

50ml. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι λευκό

 

Για το σερβίρισμα:

Πίτες

2 τομάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες

1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.