Πάνος Θεοδώρου: Ο κυριότερος λόγος για να βλέπεις Survivor!

 

Ο καιρός περνάει και οι αφίξεις νέων παικτών στο Survivor, δε σταματάνε!

Φελίσια Λαπάτη και Σώζων Παλαίστρος-Χάρος είναι δύο από τα καινούργια άτομα του Survivor που έχουν τραβήξει την προσοχή περισσότερο απ’όλους. Παρ’όλα αυτά, κανένας δεν έχει-νομίζω- προσέξει έναν από τους πιο όμορφους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από reality, τον Πάνο Θεοδώρου.

Ο Πάνος είναι το νέο μέλος που ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών και ο μόνος ίσως λόγος για τον οποίο συμπαθήσαμε την εν λόγω ομάδα. Βλέπεις οι συνεχείς τσακωμοί και οι εντάσεις -κερδίσουν, χάσουν- μας έχουν κάνει να υποστηρίζουμε λίγο παραπάνω τους Διάσημους.

Από προχτές όμως είμαστε και λίγο Μαχητές και γι’ αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα ο Πάνος Θεοδώρου. Μελαχρινός είναι, γένια δεν έχει αλλά δεν πειράζει, κορμί άψογο έχει , κοιλιακούς να τους μετράς έναν-έναν έχει, τι άλλο να ζητήσεις; Για να μην μιλήσουμε γι’ αυτό το βλέμμα που σε κοιτάζει και ζαλίζεσαι. Όπως καταλαβαίνεις από την παραπάνω περιγραφή ο Πάνος έχει γίνει ο νέος αγαπημένος μας παίκτης -εντάξει μετά τους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Γιάννη Δρυμωνάκο- και πλέον θα ζητωκραυγάζουμε και γι’ αυτόν.

Δες στη gallery παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram account του και πες μας, δεν είναι αυτός ο νέος Κωνσταντίνος Βασάλος;Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.