Πάνος Μουζουράκης Μαρία Σολομού: Full in love σε βραδινή τους έξοδο

Μπορεί η απόσταση να δοκίμασε τη σχέση τους, αλλά η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης, κόντρα στα εμπόδια και στα αμέτρητα χιλιόμετρα είναι ακόμη μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι έμεινε για λίγο διάστημα χώρια, όταν ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να κυνηγήσει το όνειρό του στον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για τις ανάγκες του The Voice of Greece.

Μπορεί να γράφτηκαν πολλά δημοσιεύματα περί χωρισμού ή κρίσης στη σχέση τους λόγω της απόστασης, αλλά η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζουν να είναι full in love και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Yton όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να μπαίνει μαζί στο νυχτερινό κέντρο, με την γνωστή ηθοποιό να κλέβει τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση.


Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.