Πάνος Ιωαννίδης: Όταν συνελήφθη στην Πάρο

Της Ευρυδίκης Γ.

Ο γνωστός κριτής του Master Chef, Πάνος Ιωαννίδης, βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το περιστατικό σύλληψής του στην Πάρο. Φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο πρόσφατο περιστατικό, αλλά για μια εμπειρία που μετράει πολλά χρόνια πριν, όταν ο διάσημος σεφ δεν είχε ασχοληθεί καν με την μαγειρική!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων. Και η αδερφή μου το ίδιο. Τον ακολούθησε τον δρόμο και πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος. Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε…»!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.