Πάνω από 100 Subaru παρέλασαν για έναν 19χρονο καρκινοπαθή

του Χρήστου Πρεβεζιάνου

68

Η Make A Wish οργάνωσε μια παρέλαση με Subaru, μπροστά από το σπίτι ενός 19χρονου λάτρη της ιαπωνικής εταιρείας, που δίνει τη δική του μάχη με ένα σπάνιο καρκίνο του αίματος.

Ο Ντάνιελ από το Coconut Creek της Φλόριντα, είναι ένας 19χρονος που δίνει τη δική του δύσκολη μάχη με ένα σπάνιο καρκίνο του αίματος. Ο νεαρός Ντάνιελ αγαπάει τα Subaru και είχε εκφράσει πριν από ένα χρόνο μια ευχή, να επισκεφθεί το εργοστάσιο της Subaru στην Ιαπωνία, ώστε να δει από κοντά που και πώς κατασκευάζονται τα Subaru και ελπίζοντας παράλληλα να δει ένα WRX STI 2004, που είναι το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Κάτι τέτοιο όμως ήταν αδύνατο να συμβεί λόγω των χημειοθεραπειών, ήταν πολύ αδύναμος για να κάνει αυτό το ταξίδι. Ενώ όταν ανάρρωσε πάλι η επιθυμία του δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, αυτήν τη φορά εξαιτίας των περιορισμών για την πανδημία κορονοϊού.

Έτσι ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make A Wish σε μια ακόμα εξαιρετική κίνηση οργάνωσε σε συνεργασία με τη Subaru Αμερικής, της Subaru του Coconut Creek και το North Broward Subaru Club, μια παρέλαση με Subaru μπροστά από το σπίτι του Ντάνιελ. Σε αυτήν την παρέλαση συμμετείχαν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα της ιαπωνικής εταιρείας, όπου ανάμεσα τους βρισκόταν φυσικά και το αγαπημένο του WRX STI 2004.