Πάνια σε Καραβάτου: «Να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα; Με είχατε απειλήσει από το πρωί»

Δείτε το βίντεο!

annita-614x378

Να κάνουν έκπληξη στον καλεσμένο τους Μανώλη Κονταρό θέλησαν από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, όμως η Αννίτα Πάνια που βγήκε στο τηλέφωνο φαίνεται πως δεν ήταν …μες στην καλή χαρά.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου νόμιζε ότι ήταν η Αννίτα αυτή που είχε καλέσει στην εκπομπή. «Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή για το συγκεκριμένο ακριβώς, απλώς δέχτηκα μια κλήση από οικείο νούμερο.», ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αννίτας. «Κι εμείς που νομίζαμε ότι εσείς πήρατε τηλέφωνο. Ήταν λάθος.», είπε αμήχανα η Κατερίνα. «Θέλετε να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα;», πήρε πίσω ως απάντηση και η …έκπληξη φανερώθηκε στον Μανώλη Κονταρό.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να δείξει με αυστηρό ύφος ότι ήθελε την Αννίτα Πάνια καλεσμένη στο πλατό: «Κανονικά θα έπρεπε να σε φέρουμε Αννίτα, γιατί συνεχίζεις μετά. Κακώς είσαι στο τηλέφωνο»«Κάποια άλλη στιγμή…», είπε “παγωμένα” η παρουσιάστρια και συνέχισε με χιούμορ: «Έχω δει όλη την εκπομπή σας σήμερα γιατί με είχατε απειλήσει από το πρωί ότι θα με πάρετε τηλέφωνο». 

Κι επειδή η ανατρεπτική παρουσιάστρια δεν πολυσυμπαθεί τις εκπλήξεις, ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα με μια σπόντα: «Επίσης σήμερα έχω ένα πολύ ωραίο θέμα στην εκπομπή, επειδή βλέπω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ και έχετε μεγάλη ανησυχία γι’ αυτό»…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.