Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα 2ο ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΉΝΗΣ

180

Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζει το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, “το πειρατικό” για τους Λεσβιους, μιας και σήμερα επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι το 2ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Πολυζώνη υποχρέωσε σε ήττα – αποκλεισμό το Λύκειο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και είναι αυτό που θα βρεθεί στο τελευταίο ματς “τελικό” πριν την είσοδο στους τελικούς 4, που και με ήττα ίσως προκριθεί εάν δεν κατέβει σχολείο από την Κύπρο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι υψηλού επιπέδου,  με έναν αντίπαλο πολύ αξιόλογο κάτι που μαρτυρά και η σύνθεση του που αποτελούνταν με παίκτες που αγωνίζονται στους “μεγάλους” των Αθηνών, όπως είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και το δυνατό τμήμα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης.
 Στο 10ο μόλις λεπτό, το 2ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας έχασε πέναλτι, μετά από χέρι του Δουβαλέτα, και στο 20′ είχε δοκάρι. Στο 30′ ήταν σειρά της ομάδας απο τη Λέσβο να απαντήσει με σουτ στο δοκάρι από τον Λεμονού.
Στο 60′ και σε πολύ γρήγορο τέμπο ο Καρυδακης με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα στο δεξί παραθυράκι έκανε το 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερα και στο 70′ το Λύκειο από τη Ν. Φιλαδέλφεια απάντησε  με ωραίο συνδυασμό, ισοφαρίζοντας και οδηγώντας το ματς στα πέναλτι .
Στη διαδικασία των πέναλτι, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης ευστόχησε σε όλες τις προσπαθείς με εκτελεστές τους Καρυδάκη, Τελωνιάτη, Στεφανή και  Πιτσιλαδή, ενώ ο αντίπαλος έχασε δύο εκ των οποίων το ένα απέκρουσε ο εντυπωσιακός τεεμαροφυλακας για άλλη μια φορά Βατος.
Στους διακριθέντες ανήκουν οι Καρυδάκης, Λεμονός, Πίρκολος, και ο τερματοφύλακας Βατός χωρίς ν υστερήσει βέβαια κάποιος παίκτης.
Αυτήν την ώρα αγωνίζονται κόντρα στο 2ο ΕΠΑΛ Μεγάρων
Στις 9.30 το πρωί τετάρτη διαδοχικά αγωνιστική ημέρα αντίπαλος θα σταθεί το 2ο Επαλ Μεγάρων.
Σε δηλώσεις του ο Καρυδάκης δήλωσε: “Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, το πιστέψαμε και φάνηκε ότι το θέλαμε. Όλοι οι παίχτες παίξανε πολύ καλά και πάμε για το επόμενο.
Ο ποδοσφαιριστής Δουβαλέτας είπε: “Στον σημερινό αγώνα είχαμε μια πολύ καλή εικόνα αμυντικά αλλά και επιθετικά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο όπως και έγινε. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας και ξέραμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κοιτάμε το επόμενο αγώνα να κάνουμε περήφανους όσοι είναι δίπλα στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας.