Πανελλαδικές 2019: Το Lay-out είχε το θέμα!

Tο Lay-out.gr και ο συνεργάτης του, Ευστράτιος Κοκκινέλλης “είδαν” το θέμα έκθεσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, “Ενεργοί πολίτες και Δημοκρατία.”

Συγκεκριμένα, μέσα από άρθρο του (https://www.lay-out.gr/panellinies-2019-to-paichnidi-poy-ta-spaei/) για τη φετινή διαδικασία των Πανελλαδικών, προέβη στις καθιερωμένες του- πλέον- προβλέψεις για το ΕΠΑΛ και για το ΓΕΛ.

Ο συνεργάτης μας που είναι και φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, στο τμήμα Φιλολογίας έδωσε δύο πιθανά θέματα για τους διαγωνιζόμενους του Γενικού Λυκείου. Το πρώτο, το οποίο εξετάστηκαν και αποτελεί τον “κορμό” του θέματος, ήταν “Η ευαισθητοποίηση των νέων- ενεργοί πολίτες”, ενώ ως δεύτερο δόθηκε τα “Ανθρώπινα δικαιώματα.”

Η δημοσιογραφική ομάδα και οι συνεργάτες του Lay-out.gr εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις διαγωνιζόμενες και στους διαγωνιζόμενους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Στο τέλος, να βγουν νικητές από αυτήν την πρώτη “μάχη” και να εισαχθούν στις σχολές προτίμησης τους. Ακόμη, κι αν δεν πετύχουν, να μην το βάλουν κάτω γιατί η ζωή τους, τώρα ξεκινάει…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.