Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να δουν τον Γεωργίου – Ποιο κανάλι του κλείνει την πόρτα;

482

Ούτε να τον βλέπουν.


Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να είναι από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους σεναριογράφους και σκηνοθέτες, έχοντας ήδη, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μεγάλες επιτυχίες, όμως το «Μπρούσκο» και το «Tατουάζ», ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν.

Ακούγεται πως στον ΑΝΤ1 δεν θέλουν ούτε να ακούνε το όνομα του, μετά την απόφαση του, πριν από δύο χρόνια, να τους αφήσει στα… κρύα του λουτρού ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του «Μπρούσκου» και να πάει στον Alpha για το «Τατουάζ».

Οι φήμες, λοιπόν, που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να τον διεκδικεί εκ νέου διαψεύδονται από τα στελέχη του. Λέγεται ότι ο διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης ακούστηκε να λέει πως πλέον έχουν διαφορετική οπτική στη μυθοπλασία και δεν επιθυμούν τον Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλώντας στο «TV Έθνος» παλαιότερα είχε ξεκαθαρίσει πως η απόφαση να μετακινηθεί όλη η ομάδα από τον ΑΝΤ1 στον Alpha δεν είχε να κάνει καθόλου με το οικονομικό κομμάτι και πως απλά επιθυμούσε μια ανανέωση. «Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε», είχε πει ο ίδιος.