Ουίλιαμ και Χάρι μιλούν για τη μητέρα τους (pics)

της Μαντώς Μπερδέ

523

Τα 59α γενέθλιά της θα γιόρταζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τους πρίγκιπα Ουίλιαμ και Χάρι να μιλούν για εκείνη.

Για την αγαπημένη τους μητέρα, Νταϊάνα μίλησαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι, με αφορμή τα 59α γενέθλια που θα γιόρταζε αν βρισκόταν στη ζωή.

“Ήταν η μαμά μας. Είναι ακόμα η μαμά μας. Και φυσικά, ως γιος θα το έλεγα αυτό. Ήταν η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Μας έδωσε πολλή αγάπη, αυτό είναι σίγουρο. Θα σε καταπιεί και θα σε πιέζει όσο πιο σφιχτά γίνεται στις αγκαλιές της, δεν υπήρχε καμία απόδραση, ήσουν εκεί όσο ήθελε να σε κρατήσει. Μιλώντας για αυτό τώρα, Μπορώ να νιώσω τις αγκαλιές που μας έπαιρνε”, δήλωσε ευσυγκίνητος ο Χάρι.

“Μου λείπει αυτό το συναίσθημα, μου λείπει η μητέρα μας να μας δίνει εκείνες τις αγκαλιές και τη συμπόνια που όλοι χρειάζονται. Πίσω από κλειστές πόρτες, ήταν μια πολύ στοργική μητέρα και ένα απίστευτα αστείο άτομο” συμπλήρωσε.

Η Νταϊάνα έκανε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει τους γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι, έξω από τη δημοσιότητα που είχε η ίδια, και παράλληλα προσπάθησε να τους δώσει την -αναμφισβήτητα ασυνήθιστη ανατροφή- που μπορούσε όσο το δυνατόν περισσότερο προσγειωμένη.

Ο Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι μιλάει συχνά για τη «γιαγιά Νταϊάνα» στα παιδιά του Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις, λέγοντάς τους πως: “Θα ήταν μια γιαγιά εφιάλτης, απόλυτος εφιάλτης. Θα λάτρευε να παίζει μαζί σας, αλλά θα ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης. Πιθανότατα να ερχόταν στο μπάνιο, προκαλώντας μια καταπληκτική ποσότητα φυσαλίδων με το αφρόλουτρο μέσα στο νερό και έπειτα θα έφευγε”.

Αφού καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της, πρίγκιπα Χάρι, το 1984, η Νταϊάνα αποκάλυψε ότι τα δύο αγόρια της λάτρευαν το ένα το άλλο, λέγοντας πως: “Ο Ουίλιαμ δεν μπορούσε να σταματήσει να φιλά τον Χάρι μετά τη γέννησή του. Λατρεύει τον μικρό του αδερφό και ξοδεύει όλο τον χρόνο του με αγκαλιές και φιλιά προς εκείνον”.

Πληροφορίες: hellomagazine.com