Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη, είπα «αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί», λέει ο James Καφετζής

288

kafetzis-velli1

«Νομίζω του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο» τόνισε ο πρώην παίκτης του «Survivor»

Για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της μίλησε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο James Καφετζής.

Όπως παραδέχτηκε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», γνώριζε τα άσχημα αυτά βιώματα της όμορφης youtuber, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο «Survivor», του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα: “Αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό, όμως, είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις» τόνισε αρχικά.

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Ήταν η δεύτερη φορά που της συνέβη. Η πρώτη ήταν πιο light» σημείωσε ο πρώην παίκτης του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα