Οριστικό: Μ’ αυτά τα σίριαλ θα βγει ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ποια σίριαλ συνεχίζουν και ποια νέα ξεκινούν γυρίσματα


Με τη νέα γενική διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 κυρία Στέλλα Λίτου να υπογράφει τα νέα τηλεοπτικά projects, ολοκληρώθηκε για το κανάλι του Αμαρουσίου ο στρατηγικός σχεδιασμός σχετικά για τα σίριαλ της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Οι υπογραφές έπεσαν, οι σκηνοθέτες και παραγωγοί πήραν το πράσινο φως να ξεκινήσουν γυρίσματα και οι ηθοποιοί ενημερώθηκαν για τις νέες υποχρεώσεις τους. Αναλυτικά αυτά θα είναι τα “βαριά χαρτιά” στην μυθοπλασία του ΑΝΤ1.

Το πράσινο φως πήραν τα επιτυχημένα σίριαλ που φέτος έφεραν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα το “Πέτα Την Φριτέζα”, το “Γυναίκα Χωρίς Όνομα” και το “Μην Ψαρώνεις” συνεχίζουν και του χρόνου. Το σίριαλ “Η Επιστροφή”, αν και πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης θα ολοκληρωθεί σε λίγα επεισόδια, λόγω ιστορίας η οποία δεν μπορεί να εξελιχθεί σεναριακά.

Μέσα στα νέα σίριαλ θα είναι το “Άγριες Μέλισσες”, μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται στο θεσσαλικό κάμπο και οι ιθύνοντες του σταθμού την πιστεύουν πολύ. Η περιβόητη επιστροφή του “Καφέ Της Χαράς” κλείδωσε και θα επιστρέψει με την version “Το Καφέ Της Χαράς 30 χρόνια μετά”. Άλλη μια κωμωδία έχει πάρει το πράσινο φως για το πρώτο μισό (ίσως και περισσότερο) και μ’ αυτό το σίριαλ κλείνουν οι τρείς new entry σειρές με τις οποίες θα ριχτεί ο ΑΝΤ1 στη μάχη της τηλεθέασης από τον Οκτώβριο. Για το δέυτερο μισό της σεζόν θα βγούν όχι ένα αλλά τρία ακόμα σίριαλ, για τα οποία ο σταθμός δεν δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, αφού προέχει το “πουσάρισμα” των τριών “νέων” που σας γράψαμε παραπάνω.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.