Ολυμπιακός: Ρεβάνς με Γουλβς μετά από 3,5 μήνες απραξίας

του Δημήτρη Πλάτη

58

 

Όλα δείχνουν ότι ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τη Γούλβς για το Europa League θα γίνει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου,δηλαδή μετά από 3,5 μήνες απραξίας.

Στο τέλος Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γούλβς στην Αγγλία για την φάση των <<16>> του Europa League,σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA και φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα έχει καταλαγιάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την αγγλική ομάδα εκτός έδρας μετά από 3,5 μήνες απραξίας,αφού το πρώτο παιχνίδι στο <<Γεώργιος Καραϊσκάκης>> είχε γίνει στις 12 Μαρτίου και αμέσως μετά μπήκε λουκέτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η πρόθεση της UEFA είναι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League και ας επεκταθεί η σεζόν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Κατά συνέπεια θα επεκταθούν και για ένα μήνα ή όσο χρειαστεί (έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν) τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν και η μεταγραφική περίοδος θα μετατεθεί.

Στον Ολυμπιακό παρόλα αυτά προχωρούν το πλάνο τους θεωρώντας ότι έστω κι αν χρειαστεί να παίξουν όλο το καλοκαίρι θα διεξαχθούν και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Europa League.