Ολυμπιακός: Ο Μπα υπολογίζεται για βασικός και τη νέα σεζόν!

του Δημήτρη Πλάτη

327

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ουσεϊνού Μπα το φετινό καλοκαίρι,αφού ο παίκτης υπολογίζεται κανονικότατα για τη νέα σεζόν.

Ο Ουσεϊνού Μπα,έπειτα από μερικούς μήνες προσαρμογής στον Ολυμπιακό,ανέβασε ρυθμούς, πήρε χρόνο συμμετοχής και μετά τα Χριστούγεννα ήταν αναντικατάστατος στην ενδεκάδα των <<ερυθρολεύκων>>.

Ο σενεγαλέζος αμυντικός πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις,όπως στο Emirates με την Άρσεναλ,και εκτόξευσε την αξία του,με ομάδες του εξωτερκού να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπα φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχο μεγάλων ομάδων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ,η Ατλέτικο Μαδρίτης κι άλλες.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Μπα,διότι υπολογίζεται για βασικός και τη νέα σεζόν,ενώ έχει υπάρξει και συνεννόηση με το γραφείο μάνατζερ του παίκτη,διαμηνύοντας πως ο Σενεγαλέζος δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η πλευρά του παίκτη από τη μερία της εκτιμά πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο πικ του για να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και γι αυτό σκοπεύει ο Μπα να παραμείνει στο λιμάνι,εκτός αν φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού μια πρόταση που θα είναι πολύ υψηλή.