Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αμφιταλαντεύεται για τον σχηματισμό στην Τούμπα, σκέφτεται και τετράδα

141

martins_olympiakos_paok

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει επακριβώς το τι επιστροφές θα έχει για να καταλήξει στον σχηματισμό του ενόψει ΠΑΟΚ αλλά σκέφτεται και την τετράδα
Το ιδανικό για τον Μαρτίνς θα ήταν να έχει σε φουλ ετοιμότητα και Βατσλίκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο διότι τους υπολογίζει για βασικούς στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της προσεχούς Κυριακής.

Ο Μπουχαλάκης δείχνει πως θα είναι ΟΚ ενώ παράλληλα ο Πορτογάλος περίμενε και τις επιστροφές των Αγκιμπού Καμαρά, Μαμαντού Κανέ καθώς και των Ονιεκούρου και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η λογική και η ενημέρωση που υπάρχει μας δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει σαφώς περισσότερες επιλογές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συγκριτικά με τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχει στο μυαλό του το 3-4-3, πλην όμως σκέφτεται και την τετράδα είτε σε 4-3-3 είτε σε 4-2-3-1.

Από τη στιγμή που θα έχει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας τον Τσέχο γκολκίπερ και τον Σωκράτη ο Μαρτίνς θα τους έχει για βασικούς στο πλάνο του. Όπως επίσης και ο Αγκιμπού Καμαρά εφόσον γυρίσει και είναι στο 100% και αυτός πάει για βασικός. Η διαφαινόμενη επιστροφή του Μπουχαλάκη πάντως δίνει τη δυνατότητα στον Ίβηρα προπονητή να κατεβάσει σχήμα με τριάδα στο κέντρο με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και τον Κρητικό χαφ. Πάντως ο Μαρτίνς τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει από την Παρασκευή και μετά. Να τονιστεί πως το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έπαιζε 3-4-3 διότι εκτός των άλλων όπως τόνιζε ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ελλείψεις στο κέντρο όπως με Μπουχαλάκη και Κούντε.

Ειδικότερα ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τον ΠΑΣ είχε πει για το 3-4-3: «Δεν έχω κουραστεί να το λέω. Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για όλα τα συστήματα. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα. Μας αναγκάζουν οι συνθήκες και επιλέγουμε το σύστημα αυτό (με τους τρεις στόπερ) διότι μας λείπουν παίκτες στο κέντρο όπως οι Κούντε, Μπουχαλάκης και Αγκιμπού. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα και έτσι επιλέγουμε ανάλογες με τις συνθήκες και τον αντίπαλο».

Πηγή: protothema.gr