Όλγα Φαρμάκη: Το κατοχικό σύνδρομο και η αλήθεια για το φλερτ Σπυροπούλου-Παπαργυρόπουλου

Η Όλγα Φαρμάκη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2, μιλάει για τη μοναδική αλλά δύσκολη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο και λέει όλη την αλήθεια για… καίρια θέματα…

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο «Survivor»;

Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους. Ενα μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι την αγάπη των δικών μας ανθρώπων τη θεωρούμε δεδομένη. Πόσες φορές μέσα στην καθημερινότητα δεν λέμε: «Δεν πειράζει. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου αύριο». Αυτούς τους τρεις μήνες που έμεινα στον Αγιο Δομίνικο, σκεφτόμουν: «Ας μπορούσα να τους μιλήσω, έστω και για ένα λεπτό». Πίστεψέ με, την πείνα κάποια στιγμή τη συνήθισα. Την έλλειψη των δικών μου ανθρώπων ποτέ.

Υπήρχαν μέρες που έφτασες να κλάψεις από την πείνα;

Επειδή πριν μπούμε στο «Survivor» ξέραμε ότι θα πεινάσουμε, είχαμε φροντίσει όλοι να φάμε πολύ. Αν δεις πλάνα από τα πρώτα επεισόδια, θα διαπιστώσεις ότι είμαστε όλοι πρησμένοι! Την πρώτη εβδομάδα δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα το αίσθημα της πείνας, ίσως γιατί είχε ακόμα αποθέματα ενέργειας ο οργανισμός μου. Και όταν με ρωτούσαν αν πεινούσα, απαντούσα όχι, πιο πολύ για να πείσω τον εαυτό μου ότι πραγματικά είμαι καλά και μπορώ να το αντιμετωπίσω. Προσπαθούσα, όταν πεινούσα πολύ, να κοιμάμαι, μόνο και μόνο για να μην το σκέφτομαι. Το αστείο είναι ότι όσο πεινούσαμε τόσο μιλούσαμε για φαγητό. Με τα κορίτσια αλλάζαμε κάθε μέρα συνταγές. Αφού τα αγόρια δεν άντεχαν να μας ακούν, κάθε φορά που πιάναμε τέτοια συζήτηση, και έφευγαν.

Ενιωσες κάποιες στιγμές να χάνεις τις δυνάμεις σου από την αφαγία;

Ολοι μας κάποια στιγμή νιώσαμε τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν. Αυτή που λιποθύμησε, γιατί έπεσε η πίεσή της, ήταν η Ελένη Χατζίδου. Και όλο αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μας! Δεν μπορώ να σου περιγράψω το σοκ που πάθαμε όλοι μας, γιατί βλέπαμε την κατάστασή της και σκεφτόμασταν ότι μπορεί να συμβεί και σ’ εμάς το ίδιο. Ευτυχώς, ήμουν σε μια ομάδα που ήταν ενωμένη και όταν κάποιος παίκτης έπεφτε ψυχολογικά, ο άλλος ήταν δίπλα του για να τον ανεβάσει.

Στο προηγούμενο «Survivor» μάθαμε ότι κάποιοι παίκτες έκλεβαν φαγητό. Υπήρξαν ανάλογα περιστατικά και στο «Survivor 2»;

Ακουσα κι εγώ ότι κάποιοι βρήκαν φαγητό από κάπου, αλλά δεν έγινε μπροστά μου. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια.

Πόσα κιλά έχασες στο «Survivor»;

Εχασα 6 με 7 κιλά τους τρεις μήνες που έμεινα στο παιχνίδι, τα οποία πήρα και με το παραπάνω με το που βγήκα. Μπορεί να φανεί περίεργο αυτό που θα πω, αλλά μετά το «Survivor» έπαθα κατοχικό σύνδρομο. Θέλω το ψυγείο μου να είναι γεμάτο, γιατί φοβάμαι ότι θα πεινάω και δεν θα έχω να φάω. Ειδικά τις πρώτες μέρες, έτρωγα κυριολεκτικά ό,τι έβρισκα μπροστά μου! Παρόλο που δεν μου αρέσουν καθόλου τα μπέργκερ, επειδή όσο ήμουν στο παιχνίδι άκουγα όλους που έλεγαν «αχ, να είχα ένα μπέργκερ», λέω, θα φάω κι εγώ. Και βέβαια ο οργανισμός έπαθε σοκ, γιατί εκεί που λάμβανα 200 θερμίδες την ημέρα, βρέθηκα να τρώω 2.500. Ο διατροφολόγος μου μου είπε ότι θα δυσκολευθώ να χάσω τα κιλά που πήρα γιατί ο οργανισμός μου αποθηκεύει λίπος, επειδή φοβάται ότι θα ξαναστερηθεί το φαγητό.

Υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες πως υπήρξε φλερτ μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου;

Οχι. Τουλάχιστον τους τρεις μήνες που ήμουν εκεί, δεν δημιουργήθηκε κανένα φλερτ. Από την πείνα, την κούραση και την ψυχική εξάντληση, δεν περνούσε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό μας!

Δηλαδή αποκλείεται να έγινε sex στο «Survivor»;

Αποκλείεται! Στο «Survivor» αδελφοποιηθήκαμε με τους συμπαίκτες μας. Ηταν τόσα τα προβλήματα, τέτοια η ταλαιπωρία, που το τελευταίο που σκεφτόμασταν ήταν το sex.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.