Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και έιναι πιο καυτή από ποτέ!

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz, μετά την συμμετοχή της όμως στο Survivor 2, έγινε αυτό που ονομάζουμε celebrity crush.

Και δεν θα σου εξηγήσουμε όλους τους λόγους τώρα που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, αλλά για να σε βοηθήσουμε δεν στηρίζονται μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση.

Και αφού έγινε το celebrity crush μας, τα #bodygoals μας δεν θα μπορούσαν να μην είναι εμπνευσμένα από την ίδια. Η Όλγα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τι κορίτσι εδώ που τα λέμε. Πανέμορφο και με ένα σώμα φωτιά, το οποίο κάθε που το δείχνει στο Instagram account της, θέλουμε δύο με τρία ποτήρια νερό για να συνέλθουμε.

Μία γυναίκα με τα όλα της χωρίς υπερβολές, που μπορεί να είναι και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Πολυλογήσαμε όμως –μας συμβαίνει αυτό όταν τη βλέπουμε- και πρέπει επιτέλους να δεις την φωτογραφία που ανέβασε στο account της. Δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα υπέροχο λευκό ολόσωμο μαγιό και με μία υπέροχη θέα στο φόντο. Φυσικά δεν χρειάζεται να σου πούμε πως σάρωσε σε likes και σχόλια.,

 

#summer2018

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.