Οκτώ διάσημες κυρίες μας δείχνουν τις ντουλάπες τους – Βίντεο και φωτογραφίες

180

Οκτώ διάσημες κυρίες μας δείχνουν τις ντουλάπες τους – Βίντεο και  φωτογραφίες – Arouraios.gr – Ειδήσεις

Κάιλι Τζένερ, Μαράια Κάρεϊ, Κλόε Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον, Μπίλι Άιλις, Κένταλ Τζένερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Κρις Τζένερ έχουν τις πιο αξιοζήλευτες γκαρνταρόμπες

Για τις περισσότερες γυναίκες είναι όνειρο θερινής νυκτός. Για τις διασημότητες του πλανήτη όμως, όχι. Ο λόγος για τις γκαρνταρόμπες τους οι οποίες αποτελούνται από πανάκριβα κομμάτια μεγάλων οίκων μόδας και αξιοζήλευτα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Όπως είναι λογικό όλες έχουν το κατάλληλο μέρος για να αποθηκεύουν τα ρούχα τους κι όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουν στη συλλογή τους. Οι περισσότεροι σταρ διαθέτουν κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που μερικοί από αυτούς μάλιστα, είναι μεγαλύτεροι από τα διαμερίσματα των κοινών θνητών.

Στο κείμενο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρουμε μια μικρή γεύση από τις ντουλάπες κάποιων διάσημων γυναικών.

Κάιλι Τζένερ

Η ντουλάπα της Κάιλι Τζένερ είναι σαν να βλέπεις μια εκπληκτική έκθεση με τα αγαπημένα της αντικείμενα. Η Κάιλι πρόσφατα έδωσε μια μικρή ιδέα για το τι έχει ο τεράστιος χώρος στον οποίο έχει τα ρούχα, τα παπούτσια και όλα της τα αξεσουάρ. Κάθε ράφι είναι κατάλληλα φωτισμένο και είναι στολισμένο με παπούτσια, πορτοφόλια και τσάντες συνδυασμένα όλα κατά χρώμα… Η ζάμπλουτη influencer μερικά από αυτά τα αντικείμενα, τα θεωρεί τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά της.

Δείτε φωτογραφίες από τα… υπάρχοντα της Κάιλι – Το κορίτσι έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια και τις τσάντες Birkin τις οποίες διαθέτει σε όλα τα μεγέθη και όλα τα χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα