Οι τιμές του νέου Opel Zafira Life στην Γερμανία

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Το νέο Opel Zafira Life γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών τον Ιανουάριο και τώρα ήδη διατίθεται για παραγγελία από 34.660 € (όλες τιμές λιανικής με ΦΠΑ στη Γερμανία με  turbo diesel κινητήρα 1.5L με 102 ίππους Euro 6d-TEMP

Το Zafira Life Tourer INNOVATION, που διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην τιμή των 44.710€ και σε μέγεθος “M”, προσφέρει πρόσθετες στάνταρ τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης όπως Head up display, προσαρμοζόμενο Cruise Control και περιοριστή ταχύτητας (Limiter) καθώς και σύστημα infotainment “Multimedia Radio” συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto. Ο βασικός κινητήρας αυτής της έκδοσης είναι ο 2.0L turbo-diesel  150 ίππους. Εκτός από τους αποδοτικούς κινητήρες Euro 6d-TEMP diesel, το νέο Opel Zafira Life θα διατίθεται και ως ηλεκτρική έκδοση από τις αρχές του 2021. Η Opel συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική βιωσιμότητας και το σχέδιο PACE! στην πορεία για τον εξηλεκτρισμό της μάρκας.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.