Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την σχέση της Νταϊάνα με διάσημο τραγουδιστή

Ηταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή απλά μια φήμη που είδε το φως τόσα χρόνια μετά το θάνατό της που έγινε το 1997;

Ο λόγος για την «είδηση» ότι λαίδη Ντι είχε συνάψει σχέση με τον στιχουργό και τραγουδιστή Μπράιαν ΄Ανταμς. Και αφού εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να μαθευτούν λεπτομέρειες από την πλευρά της, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τον Αντι Κόεν στο Watch What Happens Live – και συγκεκριμένα παίζοντας το Plead the Fifth όπου μπορεί να αποφύγει μια ερώτηση – εάν είχε κάποια σχέση με την Νταϊάνα:

«Υπάρχουν πολλές φήμες, πως εσύ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα κάποτε είχατε κάποια σχέση. Ο μπάτλερ της είπε, πως συνήθιζε να σας βάζει κρυφά στο παλάτι του Κένσιγκτον. Πως θα χαρακτηρίζατε εσείς τη σχέση σας με την Νταϊάνα;»,

Ιδού τι απάντησε ο 58χρονος:

«Πολύ καλοί φίλοι. Και δεν με έβαζε κρυφά, απλώς περνούσα από εκεί. Ήμασταν απλά πολύ καλοί φίλοι».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.