Ο Στέλιος Κρητικός σε μία συνέντευξη αποκάλυψη

Πρόσφατα ο Στέλιος Κρητικός είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι μετά τον χωρισμό του κοιμόταν στο αμάξι λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι δικοί του άνθρωποι πού ήταν;

«Η οικογένεια μου είναι στη Ρόδο. Εδώ έχω μόνο φίλους. Έμενα στο αμάξι μέχρι που το έμαθε ένας φίλος μου, με πήρε από το αυτί και με πήγε σπίτι του με το ζόρι. Δεν το μοιράστηκα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να με λυπηθεί κανείς. Είχα ανάγκη να μείνω μόνος μου και να είμαι ήρεμος. Αλλά ούτως ή άλλως δεν προλάβαινα να βρω σπίτι σε δύο μέρες. Δεν προλάβαινα, ήθελα και να φύγω από το σπίτι, γιατί η παρουσία μου δημιουργούσε πρόβλημα στην πρώην σύζυγο μου, η οποία χρειαζόταν τον χρόνο της » τόνισε στο Down Town.

-Γιατί ήσουν δύσκολα οικονομικά;

«Δυσκολεύτηκα οικονομικά, γιατί υπήρχαν κάποια δάνεια τα’ οποία αποφάσισα να εξοφλήσω μετά το διαζύγιο, για να μην επιβαρύνω την οικογένεια μου. Από τότε έχουν γίνει ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων και δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Έχω ζήσει και την κρίση, αλλά πλέον έχω βάλει τις ρυθμίσεις μου σε τάξη.»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.