Ο Σταμάτης Μαλέλης στην «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Ο Καραμανλής μίλησε για τις υποκλοπές ενώ δεν έχει μιλήσει για άλλα θέματα»

145

Ο Σταμάτης Μαλέλης στην «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Ο Καραμανλής μίλησε για τις υποκλοπές ενώ δεν έχει μιλήσει για άλλα θέματα» | MEGA TV

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα των ημερών.

Την δική του άποψη για τα πολιτικά τεκταινόμενα εξέφρασε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας ζωντανά από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ερωτώμενος αρχικά για το φλέγον ζήτημα των υποκλοπών δήλωσε πως πρέπει να δοθεί «άπλετο φως» στην υπόθεση αυτή και να μην μείνει η παραμικρή «σκιά» επάνω της.

«Η παρακολούθηση ενός πολιτικού αρχηγού είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν μπορούν να τη κρύψουν “κάτω από το χαλί”, πρέπει να ρίξουμε άπλετο φως, να μάθουμε γιατί τον παρακολουθούσαν, το αποτέλεσμα αυτής της παρακολούθησης και αυτό να γίνει φανερά και επίσημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ομιλία του Κώστα Καραμανλή, είπε:

«Ο Καραμανλής δεν μίλησε για άλλα σοβαρά θέματα, όπως τη Novartis που ταλάνιζε το κόμμα του, για άλλα μεγάλα θέματα, ευρωπαϊκά, οικονομικά…χθες για να μιλήσει, είχε βάλει έναν στόχο, νομίζω ο στόχος του ήταν σαφής».

Επισήμανε πως πρέπει να ερμηνευθεί η κίνηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού, γιατί ήταν μία κίνηση κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

«Υπάρχει μία αποστασιοποίηση και πρέπει να δούμε γιατί έγινε αυτή την κρίσιμη στιγμή» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εκτίμησε πως είναι απίθανο ο Κώστας Καραμανλής να θέλει να αμφισβητήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως «πρέπει να δούμε εάν υπάρχει κάτι από το παρελθόν ή εάν υπάρχει κάτι που θέλει να πετύχει μελλοντικά με την ομιλία του αυτή».

Ο κ. Μαλέλης αναφερόμενος και στην δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες το MEGA εξήγησε πως είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία είναι δύσκολο να επιτύχει αυτοδυναμία.

«Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν έβλεπε τελείως διαφορετικά την πολιτική της ΝΔ, τώρα ήρθε και μπήκε μία “κόκκινη γραμμή” σε αυτό. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει πολλά σήμερα, την επόμενη μέρα των εκλογών όμως θα σημαίνει πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφοντας στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή προσέθεσε πως ενδεχομένως ο ίδιος είτε να θέλησε να παίξει έναν ρόλο, ο οποίος θα φανεί μελλοντικά, είτε να επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Πάντως η παρέμβασή του δεν είναι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, ο Κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο εγγραφών στη σχολή δημοσιογραφίας New Media Studies, την πρώτη σχολή σε ό,τι αφορά τη νέα εποχή της δημοσιογραφίας, με online τμήμα για όσους σπουδαστές δεν δύνανται να προσέρχονται στη σχολή.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 210 7709100