Ο Σταμάτης Μαλέλης σας προσκαλεί στη Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη

209

patraΜια ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης στους κατοίκους της  Πάτρας, την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18.30, στο θέατρο «Λιθογραφείον».

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού;

Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης,  θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Για μια ακόμη φορά στην πόλη μας, σε μια Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, ζεστή και ανθρώπινη, ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.stiskia

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18.30, στο θέατρο «Λιθογραφείον» (Μαιζώνος 172Β & Τριών Ναυάρχων, Πάτρα).

Είστε όλοι καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου»,  μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή πολλών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη