Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλάει ανοιχτά για την Κεντροαριστερά

441

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλελης

Ο Σταμάτης Μαλέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Απευθείας” της ΕΡΤ 1  και μίλησε για την Κεντροαριστερά και τα επόμενα βήματά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση .

Ο Σταμάτης Μαλέλης τόνισε ότι σκοπεύει να πολιτευτεί ως ανεξάρτητος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και έκανε την κριτική του σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Ο κ. Μαλέλης επισήμανε ότι “πρέπει να γίνει διάλογος με την Κεντροαριστερά και πρέπει να φαίνεται η διαφορά και να είναι σαφής η διαφορά του Κινήματος της Αλλαγής και της Κεντροαριστεράς από την Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι δυνατόν, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να κοιμούνται και να ξυπνούν με το πότε θα γίνουν Υπουργοί του Μητσοτάκη” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος και συνέχισε: “έχω πει ξεκάθαρα την άποψη μου και την λέω πάντα ότι είμαι από αυτούς που θέλουν διάλογο με την Αριστερά, βλέπω την Νέα  Δημοκρατία απέναντι πολιτικά”. “Ποτέ πια κανείς δεν θα πρέπει να επαναλάβει το λάθος συνεργασίας με την ΝΔ που τους έφτασε στο 4%” τόνισε ο κ. Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης γνωστοποίησε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, γιατί όπως είπε μπορεί να εκφράσει όλους τους ανθρώπους που θέλουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου, χωρίς να αποκλείσει κανέναν.

Δείτε τι είπε ο κ. Μαλέλης: