Ο Σαμαράς ξαναχτυπά: Με το Ποτάμι δεν παίρνεις το κέντρο, μην ξεχνάμε τη δεξιά

383


Επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού με βόμβες όχι μόνο για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τον ανασχηματισμό και τη διεύρυνση της ΝΔ. Εσωκομματικά μηνύματα για τη δεξιά και καρφιά για Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςξαναχτυπά, αυτή τη φορά με βόμβες όχι μόνο για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό και τη διεύρυνση προς το κέντρο.

Η επανεμφάνιση Σαμαρά με συνέντευξή του στα Νέα είναι λοιπόν ηχηρή, καθώς ο Μεσσήνιος θέλει να εμφανιστεί ως θεματοφύλακας της δεξιάς φυσιογνωμίας της ΝΔ, αδράζοντας την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσαρέσκεια που φέρεται να υπάρχει για πρόσωπα και πολιτικές με άρωμα Ποταμιού και σημιτικού ΠΑΣΟΚ.

Διαφωνεί επίσης ακόμη με την πολιτική της άμεσης απολιγνητοποίησης, θέτει ψηλά τον πήχη για τη μετά κορονοϊό εποχή λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εφαρμόσει ξανά μέτρα υπερ- πλεονασμάτων και επαναλαμβάνει ότι δεν θα ψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Ειδικότερα, ο κ. Σαμαράς ερωτηθείς πως κρίνει τον πρόσφατο ανασχηματισμό, στον οποίο το κύριο θέμα ήταν η παρολίγον υπουργοποίηση Αποστολάκη και η τελική συμμετοχή του Χρήστου Στυλιανίδη στην κυβέρνηση, αφήνει αιχμές για τις επιλογές του πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr