Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για την νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μια αφιερωματική εκπομπή, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει να προβάλλεται την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ή την ερχόμενη.

Ωστόσο, τα γυρίσματα για το αφιέρωμα στον Βλάσση Μπονάτσο έχει ολοκληρωθεί και τώρα έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το αφιέρωμα στον θρύλο του ελληνικού κινηματογράφο Νίκο Κούρκουλο.

Σύμφωνα με το tvέθνος, στην κάμερα της εκπομπής θα μιλήσουν μέλη της οικογένειάς του όπως η Μαριάννα Λάτση, η Εριέττα Κούρκουλου, οι οποίες δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις αλλά και ο Άλκις Κούρκουλος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το «Λόγω Τιμής».

Η συγκεκριμένη εκπομπή, ουσιαστικά θα είναι αφιερώματα σε προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας των 80s και των 90s, ειδικά στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως είχε ακουστεί, η πρώτη εκπομπή θα ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο που ο Σάκης Ρουβάς είχε γνωρίσει προσωπικά.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.