Ο Pitbull εμφανίζεται στην σκηνή του Super Bowl 2020 με τραγούδι της Xenia Ghali

91

 

Στην σκηνή του Super Bowl 2020 βρέθηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος Αμερικάνος ράππερ Pitbull την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας το “Get Ready”. Το τραγούδι είναι σε παραγωγή της ελληνικής καταγωγής παραγωγού και dj Χenia Ghali, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει τα σύνορα και συνεργάζεται με διεθνή ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το “Get Ready” ανήκει  στο νέο Album του Pitbull “Libertad 548” και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού από τις πρώτες κιόλας μέρες τις κυκλοφορίας του. Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει οπτικοποιημένο στις 7 Φεβρουαρίου. Ο Pitbull και ο Blake Shelton-γνωστός από την συμμετοχή του ως κριτής στο Voice Αμερικής- έχουν ετοιμάσει ένα ανεβαστικό και γεμάτο ανατροπές video clip που θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Η διεθνώς αναγνωρισμένη παραγωγός και dj βρίσκεται στην πιο δημιουργική της περίοδο αφού πέρα από τις συνεργασίες εκτός συνόρων, βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία καθώς και σε Ευρώπη και Αμερική παράλληλα με τα μοναδικά dj sets που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

 

Η Xenia Ghali έχει ετοιμάσει και στα τέλη του  Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το  ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο “Rebel Soul” από την MINOS EMI/UNIVERSAL.