Ο Ντάνος είναι Αθήνα!

angelopoulos_12

Ο γνωστός παίκτης και μεγάλος νικητής του παιχνιδιού-φαινομένου Survivor, Γιώργος “Ντάνος” Αγγελόπουλος, βρίσκεται στην Αθήνα!

Στην Αθήνα λοιπόν ο νικητής του Survivor “Ντάνος”, ένα πρόσωπο που… αν μη τι άλλο, συζητήθηκε πολύ!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για φωτογράφιση σε γνωστό περιοδικό, και μάλιστα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανέφερε πως ο Ντάνος κυκλοφόρησε στο κέντρο της Αθήνας χθες, Παρασκευή. Είπε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγαινε προς Κατεχάκη και μόλις μπήκε σε δημόσιο χώρο άπαντες παράτησαν ότι έκαναν, ξεσηκώθηκαν και έσπευσαν να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί του!

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι στην Αθήνα κι έχει έρθει με την οικογένεια του. Έχει έρθει μαζί με τη μητέρα του κι έχουν έρθει για έναν συγκεκριμένο λόγο που δεν σας το λέω. Και κυκλοφορεί στο κέντρο, προς Κατεχάκη και πάνω. Μπήκε σε ένα χώρο δημόσιο και άφησαν όλοι τις δουλειές τους και προκάλεσε πανικό, έτρεχαν να φωτογραφηθούν με τον Αγγελόπουλο» ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Μάτσες Μούτσες.

Λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος του Epsilon Ανθή Βούλγαρη, η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της και νοσηλεύτηκε, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γράφοντας: «Και εκεί που δεν τον περίμενα νάτος! @danos_ga .. απρόσμενη συνάντηση με το καλύτερο παιδί!!! Τελικά είχα δίκιο που τον υποστήριζα! Αυθεντικό , καλό παιδί και πλέον φιλαράκι μου! @να είσαι καλά @danos_ga», όπως θα δείτε άλλωστε παρακάτω:

 

ντανοσΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.