Ο Ντάνος απαντάει πρώτη φορά για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη (video)

Ο Ντάνος απαντάει πρώτη φορά για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη (video)την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά απάντησε για το unfollow που έκανε πρόσφατα στον παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη.


Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι και μάλιστα ο Ντάνος είχε παρεβρεθεί στον γάμο του παρουσιαστή του ριάλιτι περιπέτειας τον περασμένο Σεπτέμβριο που έγινε στη Σίφνο. Όλα μέχρι τότε έδειχναν πολύ όμορφα ανάμεσά τους μέχρι που πολύ πρόσφατα ο μεγάλος νικητής του Survivor έπαψε να ακολουθεί στο Instagram τον Σάκη.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τον λόγο όμως ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο ίδιος και να απαντήσει στο ερώτημα.

Προηγουμένως, στη συνέντευξη που έδωσε, ο Ντάνος είπε για την έντονη κριτική που δέχεται:

«Οι κριτικές των ανθρώπων ασκούνται πολύ εύκολα. Έχω συνηθίσει… Με ενδιαφέρουν οι απόψεις των ανθρώπων όταν είναι καλοπροαίρετες και όχι με σκοπιμότητα και με ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων που είναι ειδικοί σ’ αυτό για το οποίο μιλούν ή που έχουν μία ανάλογη εμπειρία».

Επίσης, πρόσθεσε: «Αν κάποιος με βλέπει σαν πρότυπο, είναι μεγάλη ευθύνη για μένα. Υπάρχουν καλά και κακά πρότυπα. Θα ήθελα να είμαι ένα καλό πρότυπο».

Τι απάντησε όμως στην ερώτηση γιατί έκανε unfollow τον άλλοτε φίλο του Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε στο βίντεο…



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.