Ο Μιχάλης Μερτζανίδης ξεκίνησε με “το δεξί” στον Α.Ο Ηφαιστία Λήμνου και πήρε το αργυρό

Στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετείχαν πολλοί παλιοί αλλά και νέοι αθλητές οι οποίοι προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του κλασικού αθλητισμού.

Ξεχώρισε ο Μιχάλης Μερτζανίδης που αγωνίστηκε στο μήκος και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη η επίδοση του ήταν 7,74 μέτρα, σήμερα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο με 7,63 ενώ το Χρυσό κέρδισε ο Μάρκος Συρίγος με 7,69.
Αγωνίστηκε με πάθος για την ομάδα του και κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λήμνο και αποτελούσε φαβορί για το χρυσό αλλά δεν είχε τις επιδόσεις που περίμενε.
Ο Σπύρος Μπούμπουρας Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστίας Λήμνου, είναι γνωστό ότι έδωσε τα χέρια με το Μιχάλη Μερτζανίδη και έγινε η μεταγραφή του από την ομάδα στίβου του Ολυμπιακού.
 Αποτελεί προσωπική επιλογή του Πρόεδρου και “χάρη στην στήριξη του έρχονται οι διακρίσεις για εμένα και την ομάδα μου” δήλωσε πριν από λίγο ο γνωστό αθλητής βγαίνοντας απ’ το ΣΕΦ.


Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.