Ο Light σταμάτησε τη συνεργασία με τον δικηγόρο του «λόγω εμπλοκής σε υπόθεση νεοναζιστικής οργάνωσης»

156

light_neo

Ο τράπερ, που εκπροσωπείται πλέον από νέα νομική ομάδα, διευκρινίζει ότι είχε άγνοια για τη σχέση του Γιώργου Μακρή με την οργάνωση Combat-18

Ο Light πήρε την απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μακρή, λόγω της «εμπλοκής του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18».

Όπως αναφέρει ο τράπερ στην ανάρτησή του, είχε πλήρη άγνοια για τη συμμετοχή του δικηγόρου του στην οργάνωση και ξεκαθαρίζει πως έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις αξίες του και τα «πιστεύω» του ως ανθρώπου και ως γιου μετανάστη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του νεαρού μουσικού αναφέρει τα εξής: «Όσον αφορά στην υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα. Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που εως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα στις 30/12/21 επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα “πιστεύω” μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».

nero

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική, και ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών.