Ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Ελληνική τηλέοραση

λαζοπουλος

Γιατί δεν βλέπουμε πια τον Λάκη Λαζόπουλο στις οθόνες μας;

Έφυγες από το κάδρο της tv. Γιατί; Ένας άνθρωπος που αξίζει να είναι στην τηλεόραση.
“Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα καταλάβουμε ότι η απομάκρυνση έγινε μετά από διάφορα τηλέφωνα. Μετά από απαιτήσεις. Ξέρεις και η απομάκρυνση από το γυαλί αξίζει . Είναι αυτό που λένε σε ένα διαζύγιο « Πλήρωσε την όσο -όσο να σηκωθεί και να φύγει» ( γέλια). Το έχω ζήσει και επί Σημίτη το έργο . Μου λέγανε να με πληρώνουν και να μην εμφανίζομαι. Να ξεκουράζομαι»

-Πότε θα εμφανιστείς στην μικρή οθόνη;
«Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν έχω κανάλι δικό μου. Την απόφαση την παίρνουν οι ιδιοκτήτες. Ας το καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο ότι εγώ δεν είμαι μέρος του συστήματος. Αν ήμουν μέρος του συστήματος θα κρατιόμουν κιόλας. Εγώ μέχρι σήμερα λέω αυτά που σκέφτομαι. Αυτοί κρατούν το ρόλο τους και εγώ το δικό μου. Αν κρατιόμουν, θα γινόταν κατόπιν συμβιβασμού. Αυτό δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Ως εκ τούτου η επαναφορά μου θα είναι δύσκολη στην παρούσα φάση. Όταν οι Γερμανοί ανασυρούν τα κατοχικά τους δημοσιογραφικά στρατεύματα από αυτήν την χώρα τότε θα υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε οι Έλληνες την φωνή μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε οικονομικό πόλεμο το οποίον τον κήρυξαν οι Γερμανοί. Οι Εγγλέζοι γιατί έφυγαν από την Ευρώπη; Γιατί όταν έμπαινες στα μέσα μεταφοράς στο Λονδίνο τον Σόιμπλε τον έβριζαν όλοι μαζί. Που οι Βρετανοί είναι ευγενείς. Μου έχει τύχει να το ζήσω αυτό σε οχτώ ταξί στο Λονδίνο. Το ένιωθα ότι θα αποχωρήσουν. Δεν πήρα υπόψιν μου τα στημένα γκάλοπ» εξήγησε στο Enjoy.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.