Ο κόσμος του αθλητισμού που «έμεινε» εκτός βουλής

της Λίνας Μ.

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι από τον αθλητικό χώρο που επέλεξαν να διεκδικήσουν την Εκλογή τους, τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις Εθνικές Εκλογές.

Μέσα σ’ αυτούς που τα κατάφεραν είναι ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος εκλέχτηκε με 37.826 ψήφους και αναμένεται μάλιστα να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η πρώην αθλήτρια του στίβου, Άννα Καραμανλή, εκλέχτηκε ξανά στο Νότιο Τομέα με τη Νέα Δημοκρατία, όπως επίσης και η Σοφία Σακοράφα, πρωταθλήτρια ακοντισμού που εκλέχτηκε στον ίδιο τομέα με τη ΜέΡΑ 25.

Ακόμη περισσότεροι, είναι αυτοί που τελικά δεν επέτυχαν. Ο Τάκης Φύσσας, αλλά και ο Δημήτρης Παπανικολάου, δεν τα κατάφεραν με τη Νέα Δημοκρατία, όπως επίσης και ο Αντώνης Πανούτσος.

Εκτός Βουλής έμεινε και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο Σταύρος Κοντονής.

Τα ονόματα των Πέτρου Κωνσταντινέα, Ελένης Αυλωνίτου, Στιβ Γιατζόγλου έρχονται να προστεθούν σ’ τη λίστα αλλά και οι Κυριάκος Κυριάκος, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη, Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έμειναν εκτός κοινοβουλίου.

 

Πηγή: gazzetta.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.