Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κωνσταντίνος Λάγκος καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την ζωγράφο σύζυγό του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πώς είναι ένας από του πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ!». Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια γάμου. «Απλώς δεν είχε προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο».

Πάντως, όνειρο του Κωνσταντίνου είναι μια πολυμελής οικογένεια με την αγαπημένη του, Χριστίνα. «Αν ήταν στο χέρι μας θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια», εξομολογήθηκε.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.