Ο Γιώργος Νταλάρας «ταξίδεψε» σε talent show στην Κορέα

83

Δυο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν στα ελληνικά και η ερμηνεία τους ενθουσίασε.

Ένα τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα, σε στίχους και μουσική του Ζακυνθινού Δημήτρη Λάγιου, διάλεξαν να ερμηνεύσουν δυο διαγωνιζόμενοι από γνωστό κορεάτικο μουσικό talent show.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το talent show «Phantom Singer» και την τρίτη σεζόν, το τελευταίο επεισόδιο της οποίας προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Οι δύο παίκτες, Hwang Geon-ha και Ko Young-Yeol, κατάφεραν να ενθουσιάσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό επιλέγοντας να τραγουδήσουν το «Τι πάθος».

Το συγκεκριμένο τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο «Ερωτική Πρόβα» και ο Γιώργος Νταλάρας το τραγούδησε για πρώτη φορά το 1991.

Ακολουθώντας ενδεχομένως το παράδειγμα των Ιαπώνων Pyramidos, οι  δύο τραγουδιστές επιχείρησαν να τραγουδήσουν στα ελληνικά το γνωστό τραγούδι εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή αλλά και τους χρήστες του Διαδικτύου αφού το βίντεο της ερμηνείας του έχει γίνει viral.

Οι δυο ερμηνευτές, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, δεν πτοήθηκαν από τις τεχνικές δυσκολίες που προκύπτουν αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία της τόσο της γλώσσας μας όσο και της δικής τους.

Πηγή: in.gr