Ο Δημήτρης Σταρόβας παντρεύεται – Η ανακοίνωση on air και η πρόταση της Σκορδά, που δεν περίμενε!

O Δημήτρης Σταρόβας ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Άννα Σταθάκη!


Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού; Τι αποκάλυψε στο Πρωινό που ήταν καλεσμένος;

Ο Δημήτρης είπε στην Φαίη Σκορδά ότι έχει παντρευτεί δύο φορές και σκοπεύει να πάρει το κορίτσι του, την Άννα με παπά και με κουμπάρο!

Και τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του «Δηλώνω ημερομηνίες και πάμε να παντρευτούμε…». Η Φαίη τον ρώτησε: «Έχεις βρει ημερομηνία;» Και ο Δημήτρης απάντησε αρχικά με χιούμορ: «31 Φεβρουαρίου…» και πρόσθεσε: «Θα παντρευτώ φυσικά και σκέφτομαι τον γάμο. Να τελειώσω τώρα τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και θα δούμε πότε»!

Στη συνέχεια ο καλεσμένος της είπε «Θέλω κι εγώ να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου, να κάνω κάτι πραγματάκια…» και τότε η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του Πρωινού: «Θέλεις να σε μεταμορφώσω; Πέρα από την πλάκα θέλεις να αναλάβω να σε μεταμορφώσω; Θα σε μεταμορφώσω μέσα σε δύο μήνες… Δεν σου κάνω πλάκα, θέλεις;»! Και ο Δημήτρης άρχισε να ρωτά πόσο θα του στοιχίσει, αν θα έχει γιατρούς και κάθε πότε θα βλέπουν οι τηλεθεατές την μεταμόρφωσή του; Δέχτηκε να πάρει τελικά μέρος στην στήλη της Φαίης και να μεταμορφωθεί για τον γάμο του;Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.