Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν: Το δημοσίευμα για το ροζ βίντεο είναι συκοφαντικό

67

Σε μια περιπέτεια που δείχνει να έχει δύσκολο δρόμο και μακρύ έχει μπει η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, μετά το σάλο που έχει προκληθεί με το ροζ βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, Γιώργος Τζήκας, αποκαλύπτει στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Ψιθυριστές» του Βασίλη Γούλα και της Ελένης Γκρίγκοβιτς.

«Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου. Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της. Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται, καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε όλοι μαζί να την στηρίξουμε σε κάθε τι, ψυχολογικό, ηθικό, νομικό.
Θεωρώ ότι η εφημερίδα δεν θα ανταποκριθεί και θα προχωρήσουμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτοσέλιδό της, η γνωστή εφημερίδα, αφήνει και αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε στο GNTM η Ειρήνη Καζαριάν, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφικά στιγμιότυπα που όπως υποστηρίζει είναι από το επίμαχο ροζ βίντεο.