Ο Χάρης Ρώμας ξεχνά τις αγκαλιές με τον Ηλία Μίχο και τώρα θέλει «να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον»

163

Ο Χάρης Ρώμας ξεχνά τις αγκαλιές με τον Ηλία Μίχο και τώρα θέλει «να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον»

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού δηλώνει χωρίς ντροπή πως δεν ήξερε και πως όλα τα έκανε για τις ψήφους που θα του έφερνε ο 53χρονος παιδοβιαστής.

Να προσπαθήσει να διαγράψει το παρελθόν του και τους εναγγαλισμούς με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο από τα Σεπόλια επιχειρεί ο Χάρης Ρώμας, που βλέπει τις αποκαλύψεις για το σκοτεινό δίκτυο που είχε στήσει με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο Χάρης Ρώμας φαίνεται πως λόγω των πολλών υποχρεώσεών του ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν είχε το χρόνο να αντιληφθεί ότι ο 53χρονος τον οποίο χαρακτήριζε «χρυσό άνθρωπο» και «φίλο» του, έκρυβε ένα σκληρό βιαστή και μαστροπό μιας αθώας παιδικής ψυχής.

Όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη της 12χρονης, ο κ. Ρώμας είχε υπογραμμίσει ότι όποιος ήταν υποστηρικτής του και έφερνε… ψηφαλάκια θα χαρακτηριζόταν «φίλος» του.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το αληθινό τέρας που έκρυβε ο Ηλίας Μίχος, πίσω από τις χορηγίες τροφίμων και καθαριστικών στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Σήμερα μάλιστα δηλώνει πως «καεί στην κόλαση».

«Ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής που ερχόταν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις μας και φώναζε και μας χειροκροτούσε. Στην πολιτική, εύκολα λες κάποιον φίλο, ενώ δεν ισχύει. Όταν σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος και μάλιστα με τόσο φιλική διάθεση, δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι ένα αληθινό τέρας που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον» ανέφερε αρχικά ο κ. Ρώμας.

«Έμοιαζε μια οικογένεια καθώς πρέπει: ο γιος δημοσιογράφος, ο πατέρας χορηγός στο «Σπίτι του Ηθοποιού», η σύζυγος ασχολείται με την πολιτική. Πώς να μην γράψεις «Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος», όταν μάθαινες ότι έφερνε τρόφιμα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και έκανε όλες αυτές τις αγαθοεργίες; Δεν ήταν φίλος μου για να ξέρω τι έκανε από κει και πέρα» συμπλήρωσε.

Όσο για τις αγκαλιές με τον 53χρονο παιδοβιαστή, ο Χάρης Ρώμας «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα», υποστηρίζοντας ότι ο Μίχος είχε φωτογραφηθεί με αρκετό κόσμο, άρα δικαιολογείται να έχει και μαζί του.

«Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν: με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πατούλη, τον Αρχιεπίσκοπο, την Άννα Φόνσου» συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.