Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει γιατί έχουν απομακρυνθεί με τον Κανάκη!

13.05.2018 | 17:54 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαιώνει καθαρά αυτό που φημολογούταν εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή ο παρουσιαστής και ο Αντώνης Κανάκης, έχουν ψυχρανθεί αρκετά μιας και παλιότερα ήταν κολλητοί φίλοι.

Ο Γρηγόρης μιλώντας για αυτό στο TV Έθνος δεν μάσησε τα λόγια του. Διαβάστε τι δήλωσε… 

Επιστρέφω στη νυχτερινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Θέλω να μου πεις πώς σου φαίνεται τόσο η επαναφορά των Ράδιο Αρβύλα αλλά και η καινούργια εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο.

Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια πάρα πολύ επιτυχημένη εκπομπή εδώ και δέκα χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ να τη βλέπω. Η καινούργια εκπομπή του Αντώνη είναι μια νέα πρόταση, που αναλόγως με τη θεματολογία την παρακολουθείς ή όχι. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να με ενδιαφέρουν τα θέματα και να τη βλέπω.

Η σχέση σου σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη ποια είναι; Θα πήγαινες καλεσμένος στην εκπομπή του; Θα μπορούσατε να κάνετε μια εκπομπή μαζί;

Δεν βρισκόμαστε με τον Αντώνη πλέον όπως παλιά, αλλά πάντα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ για πολλά πράγματα, πέρα από όποιες διαφωνίες μπορεί να έχουμε σε κάποια επαγγελματικά θέματα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.