Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του

Δείτε το απόσπασμα….

sroiter_2

 

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε ως καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το παιδί που περιμένει με την σύντροφό του, Ιωάννα Μπούκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια έδωσε τις συμβουλές της, ως μαμά, στον άνκορμαν του Alpha, ο οποίος την άκουγε χαμογελώντας.

Όταν η Ελένη του είπε ότι τα έχασε το καλοκαίρι, που έμαθε πως ο Αντώνης Σρόιτερ θα γίνει πατέρας, εκείνος απάντησε “Νομίζω πως αυτά δεν τα προγραμματίζεις, ούτε τα σχεδιάζεις πάντα… Δεν είναι πάντα στη ζωή όλα σε κουτάκια, να τα τρέχουμε και να περιμένουμε πότε θα συμβούν”.

Όπως δήλωσε, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχουν αρχίσει ακόμα, εκείνος και η σύντροφός του, την προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού τους, αλλά εκείνος έχει αρχίσει να διαβάζει ώστε να είναι έτοιμος, ενώ, όπως είπε, οι δικοί του άνθρωποι, ξαφνιάστηκαν και χάρηκαν όταν τους το ανακοίνωσε. “Νομίζω δεν το περίμενε κανένας” είπε χαρακτηριστικά.

“Ακόμά δεν έχουμε πάρει τίποτα, αυτά- από ότι μαθαίνω κιόλας, γιατί, όπως καταλαβαίνεις, τα μαθαίνω όλα, είμαι από αυτούς που διαβάζουν και ενημερώνονται, για να μπω και λίγο στο νόημα- πρέπει να τα πάρεις από ένα μήνα και μετά για διάφορους λόγους, οπότε όχι, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Είμαστε στη φάση που εγώ μπαίνω και ενημερώνομαι για το τι πρόκειται να συμβεί και το τι πρέπει να κάνω” ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ αποκάλυψε πως η κόρη του θα έρθει στον κόσμο λίγο μετά τον καινούργιο χρόνο.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.