Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό!
Ποιος ήταν ο λόγος που αποχώρησε; Δεν συζητά με το κανάλι για τη σεζόν που ξεκινά κάποιο άλλο project;

Η Ντορέττα είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με τον ΣΚΑΪ. Η σύμβασή μου ήταν για τα συγκεκριμένα projects και όσο αυτά διήρκεσαν. Αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλιώς συνεχίσαμε και διαφορετικά ολοκληρώσαμε. Το “Εδώ” έδωσε τη σκυτάλη στο Πανόραμα, κάτι που ήξερα σχετικά νωρίς, μια και το κανάλι είχε προγραμματίσει το Power of Love. Όπως και να ‘χει, το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ανά project.»!

Δεν συζητήσατε για τη σεζόν που ξεκινά;

Κάναμε κάποιες συζητήσεις. Αλλά δεν βρέθηκε κάτι που να μου ταιριάζει. Ουσιαστικά οι συζητήσεις ήταν και λίγο αόριστες. Υπήρξαν κάποιες θεωρητικές συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας. Αλλά αυτά πολλές φορές συμβαίνουν στην τηλεόραση. Ούτως ή άλλως το πρόγραμμα του σταθμού σε μεγάλο βαθμό είχε διαμορφωθεί για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει από μένα απολύτως κανένα παράπονο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.