«Θα έκανα τρίτο παιδί μόνο για έναν μεγάλο έρωτα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιδιά μου είναι ό,τι πιο σωστό έχω κάνει στη ζωή μου

 

ΝΤΟΡΕΤΑ

Έγινε μαμά σε μικρή ηλικία και στα 34 της χρόνια έχει δύο μεγάλους γιους. Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δηλώνει: «Δεν είμαι πια πολύ νέα, κάποτε ήμουν πολύ νέα μαμά. Είμαι 34 ετών». Ένιωσε ποτέ ότι τα έκανε όλα πολύ γρήγορα; «Η αλήθεια είναι ότι από πολύ μικρή, λόγω του πρωταθλητισμού στη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο, έπρεπε να είμαι πολύ ώριμη, πολύ προγραμματισμένη , πολύ πειθαρχημένη. Μετά, με τα παιδιά, μπήκα σε άλλες διαδικασίες. Νομίζω ότι είναι η κοψιά μου έτσι».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δήλωσε στην εφημερίδα «realnews» ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ να τη «φρενάρουν» τα παιδιά της. «Όχι, δεν το ένιωσα ποτέ. Ένιωσα το αντίθετο. Από τη στιγμή που έγινα μαμά, άλλαξα πολύ ως άνθρωπος. Φιλοσοφώ πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τα παιδιά μου με έχουν εξελίξει πάρα πολύ ως άνθρωπο. Το ότι δεν έχω ελεύθερο χρόνο δεν το ‘χω βάλει ποτέ στη ζυγαριά με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι ό,τι πιο σωστό έχω κάνει στη ζωή μου, και ακριβώς τη στιγμή που τα έκανα». Θα έκανε άλλο παιδί; «Αν γνώριζα έναν άνθρωπο τον οποίο θα ερωτευόμουν πολύ, θα το έκανα. Μόνο, δηλαδή, υπό την επίδραση ενός μεγάλου έρωτα θα έκανα τρίτο παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οπωσδήποτε να κάνω τρίτο παιδί. Στην περίπτωση που θα ήθελε και αυτός να κάνει παιδί, δεν θα ήμουν αρνητική».

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.