Ντόναλντ Τραμπ: Φαίνεται να φεύγει οργισμένος από συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν – Έστησαν σόου;

414

trump-morgan

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο πρώτος καλεσμένος του Μόργκαν στη νέα του εκπομπή «Piers Morgan Uncensored»  – Στις 25 Απριλίου στον «αέρα» η συνέντευξη

Αμφιλεγόμενο είναι το υλικό που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα από τον Πιρς Μόργκαν σχετικά με τη συνέντευξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το ζήτησμα που έχει ξεσπάσει είναι αν ο Ντόναλντ Τραμπ έφυγε θυμωμένος ή αν το υλικό κόπηκε με αυτόν τον τρόπο στο trailer για να διαφημιστεί η νέα εκπομπή του Μόργκαν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και θα περιλαμβάνει τη συνέντευξη. Ανεξάρτητα από αυτό, οι αντικρουόμενες αφηγήσεις θα αυξήσουν σχεδόν σίγουρα το ενδιαφέρον για τη συζήτησή τους.

Ο Τραμπ είναι ο πρώτος καλεσμένος του Μόργκαν στη νέα του εκπομπή, “Piers Morgan Uncensored“. Σε πλάνα που δημοσιοποιήθηκαν, ο Άγγλος παρουσιαστής είπε στον πρώην πρόεδρο ότι έχασε το 2020 και ότι ήταν «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές».

Donald Trump walks out on Piers Morgan

«Μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό», απάντησε ο Τραμπ με τον Μόργκαν να απαντά: «νομίζετε ότι είμαι ανόητος;».

«Τώρα το πιστεύω, ναι», είπε ο Τραμπ, λέγοντας στον Μόργκαν ότι ήταν πολύ πιο ειλικρινής από εκείνον. Στα πλάνα του Μόργκαν, ο Τραμπ είπε στη συνέχεια ότι θα ήθελε να τελειώσει τη συνέντευξη και ζήτησε να κλείσει η κάμερα, αναφερόμενος στον Μόργκαν ως «πολύ ανέντιμο».

Ο Τραμπ εξέδωσε αργότερα μια δήλωση σχετικά με τη συνέντευξη. «Ο Πιρς Μόργκαν, όπως και το Fake News Media, προσπάθησε να μοντάρει παράνομα και παραπλανητικά τη μακρά και κουραστική συνέντευξή του μαζί μου», είπε, χωρίς να εξηγήσει τι ήταν παράνομο στο μοντάζ.

Ο Τραμπ πρόσθεσε: «Τα καλά νέα είναι ότι η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε από εμάς ως μέσο για να τον κρατήσουμε ειλικρινή». Ο Μόργκαν, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση μετά την αμφιλεγόμενη αποχώρησή του από την εκπομπή «Good Morning Britain» πέρυσι, επρόκειτο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέντευξή του με τον Τραμπ σε μια στήλη που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα New York Post.

Η συνέντευξη θα βγει στον αέρα στις 25 Απριλίου στο Fox Nation, καθώς και στην ιστοσελίδα TalkTV.