Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη, ο προφητικός ρόλος και το «αντίο» στα social media

248

konsta-780x410

Ο τελευταίος της ρόλος στην τηλεόραση ήταν μία μητέρα που ζει με τον γιο της και έχει άνοια

«Εφυγε» από τη ζωή χθες σε ηλικία 83 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα. Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο Ξένοι» πριν από περίπου δύο χρόνια τον Απρίλιο του 2020 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Secret»με αφορμή την επιστροφή του σίριαλ «Δυο ξένοι» στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA.

Η τελευταία της συνέντευξη
«Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ Δύο ξένοι. Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε η Ντίνα Κώνστα.

Τι σήμαινε για την καριέρα της ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά, την ρώτησε η δημοσιογράφος, για να απαντήσει ότι «ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα». Ωστόσο, όπως θυμάται, εκείνη την εποχή «γινόταν ένας χαμός» από τον απλό κόσμο που τη συναντούσε. «Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας πως «ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα