Ντεπ-Μος: Το σπίτι που έζησαν με πάθος νοικιάστηκε για 2.000$ το μήνα

Οι δυο τους συναντήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1994 στο καφέ Tabac. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.Όλοι γύρω τους μιλούσαν για τη δίνη του πάθους που έπεσαν.

Ήταν αχώριστοι παντού και όταν δεν κυκλοφορούσαν έμεναν για μέρες οι δυό τους σε δωμάτια ξενοδοχείων. Μετά τον Σεπτέμβριο του 1994 νοίκιασαν το περίφημο σπίτι στο Greenwich Village area στο Manhattan της Νέα Υόρκης.

Τώρα, σύμφωνα με τα αμερικάνικα Μέσα, η ερωτική τους φωλιά έχει νοικιαστεί για 21.500 δολάρια το μήνα.

Μετά τον χωρισμό τους δεν αναφερόταν ποτέ ο ένας στον άλλον, μέχρι που ομολόγησαν ότι χώρισαν γιατί η δύναμη των συναισθημάτων τους είχε αρχίσει να τους καταστρέφει.

«Κανείς δεν θα αγαπήσει τον Τζόνι όπως τον αγαπώ. Μου έλειψε να έχω κάποιον που να μπορώ να εμπιστευθώ. Ήταν εφιάλτης. Έκλαιγα για χρόνια ολόκληρα», δήλωνε η Κέιτ Μος το 2012, έχοντας περάσει 14 ολόκληρα χρόνια μετά από τον χωρισμό τους. Στα 4 χρόνια της σχέσης τους. σύμφωνα με όσα είπε ο Τζόνι Ντεπ,  χώρισαν και ήταν υπεύθυνος αυτός.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.