Ντέμι Λοβάτο: «Χόρεψε με τους δαίμονές» της και βγήκε ζωντανή από τη λαίλαπα των ναρκωτικών

299

lovato-arthro

Η 28χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ συγκλονίζει με την προσωπική της εξομολόγηση στο επικείμενο ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil», όπου περιγράφει πώς βρέθηκε μόνο λίγα λεπτά πριν τον θάνατο, ύστερα από υπερβολική δόση το 2018

Τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μία καρδιακή προσβολή υπέστη η Ντέμι Λοβάτο το 2018, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ενώ οι γιατροί της έδιναν μόνο λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής ακόμα» ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer που κυκλοφόρησε για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dancing With The Devil στο YouTube.

«Είχα πολλές ζωές, όπως οι γάτες. Τώρα είμαι στην ένατη» λέει η ίδια για την παρ’ολίγον θανάσιμη εμπειρία της με την φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές, την «ηρωίνη των φτωχών» όπως την αποκαλούν, που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό σε χειρουργεία.

«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ καθώς έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο δύο μήνες μετά, η όρασή μου ήταν πολύ θολή», 

αναφέρει το πρώην «παιδί-θαύμα» που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας σε τόσο νεαρή ηλικία, καταφεύγοντας στα ναρκωτικά. 

Η Ντέμι Λοβάτο, που είχε όλες τις προδιαγραφές για να εκτινάξει ακόμη πιο ψηλά την ήδη επιτυχημένη διαδρομή της, καθώς ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία στη βιομηχανία του θεάματος, τον Ιούλιο του 2018 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς τη βρήκαν αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.
Η υπερβολική δόση ναρκωτικών είχε έρθει ένα μήνα, αφότου η ίδια είχε καταφέρει να μείνει «καθαρή» για 6 ολόκληρα χρόνια.

«Όταν καταπιέζεις ένα μέρος του εαυτού σου θα σε κατακλύσει» εξομολογείται η ίδια στην κάμερα, εξηγώντας ότι ο στόχος αυτού του ντοκιμαντέρ είναι «να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν βρεθεί στον ίδιο δρόμο όπως και εγώ».