Ντέιβιντ-Βικτόρια Μπέκαμ: Έκλεισαν 21 χρόνια γάμου

της Μαντώς Μπερδέ

373

Την 21η επέτειο γάμου τους γιόρτασαν οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, δημοσιεύοντας καρέ φωτογραφιών από στιγμές τους.

Μερικά σπάνια στιγμιότυπα ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, με αφορμή την 21η επέτειο γάμου τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία περίπου 23 χρόνια, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές τους από κοινές τους εμφανίσεις, βίντεο από τον χορό του γάμου τους, αλλά και φωτογραφίες μετά από τη γέννηση των παιδιών τους.

“Λοιπόν, πριν από περίπου 23 χρόνια, καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Γκάρι Νέβιλ και βλέπαμε τις Spice Girls στην τηλεόραση και του είπα “Ω, μου αρέσει αυτή με το στο μικρό μαύρο κοστούμι”. Ποιος θα πίστευε ότι τόσα χρόνια αργότερα θα γιορτάζαμε 21 χρόνια γάμου και θα έχουμε τέσσερα από τα πιο όμορφα και τέλεια παιδιά. Σε ευχαριστώ & Χαρούμενη Επέτειο Σε Αγαπώ @victoriabeckham”, σχολίασε στην ανάρτησή του ο Μπέκαμ.

Η Βικτόρια με τη σειρά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες από κοινές τους εμφανίσεις, γράφοντας: “Χαρούμενη Επέτειο @davidbeckham, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε το “Δέχομαι”. Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά, τόσο πολύ γέλιο και σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα”.


Πηγή: hellomagazine.com